top of page

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Wat doet ABRIC Woningbouw?

ABRIC Woningbouw is een ervaren en betrouwbare bouwpartner en -begeleider met meer dan 20 jaar ervaring. We bieden een breed scala aan diensten, van nieuwbouwprojecten tot sleutel-op-de-deur oplossingen.

Wat betekent "bouwen met vertrouwen" bij ABRIC?

"Bouwen met vertrouwen" betekent dat we zorgen voor een vlekkeloze bouwervaring, waarbij we je van begin tot einde begeleiden. We luisteren naar je wensen en verwachtingen, bieden antwoorden op je vragen en nemen alle administratieve taken uit handen.

Welke soorten projecten voert ABRIC uit?

We voeren verschillende soorten projecten uit, waaronder de bouw van nieuwe huizen, appartementen en erkende assistentiewoningen. Of je nu een stuk grond hebt en wilt beginnen met bouwen of op zoek bent naar een gloednieuw appartement, wij staan voor je klaar.

Hoe verloopt de persoonlijke begeleiding bij ABRIC?

Bij ABRIC word je vakkundig begeleid door een persoonlijke dossierbeheerder. Deze persoon luistert naar je wensen en verwachtingen, biedt antwoorden op je vragen en neemt alle administratieve taken uit handen. Zo zorgen we ervoor dat het hele bouwproces soepel verloopt.

Kan ik inspiratie en advies krijgen bij ABRIC?

Ja, in onze toonzaal vind je een breed scala aan materialen, van ruwbouw tot afwerking. Onze professionele interieurarchitecten begeleiden je bij elke keuze en geven vooraf een duidelijk kostenoverzicht om verrassingen te voorkomen.

Waar is ABRIC actief?

ABRIC is zeer actief in de regio Antwerpen en Brussel. Hier zetten we met trots onze expertise en toewijding in om droomwoningen te realiseren.

Hoe garandeert ABRIC kwaliteit in hun projecten?

Kwaliteit is onze prioriteit bij ABRIC. Van de eerste steen tot de laatste afwerking streven we naar vakmanschap en perfectie. We gebruiken alleen de beste materialen en volgen de meest geavanceerde bouwmethoden om ervoor te zorgen dat je huis niet alleen voldoet aan, maar ook overstijgt, alle verwachtingen.

Hoe zorgt ABRIC voor transparantie in het bouwproces?

Bij ABRIC houden we van duidelijkheid. Voordat we zelfs maar de eerste spade in de grond steken, zorgen we ervoor dat alle details zijn besproken en dat er heldere afspraken zijn gemaakt over de bouwtermijn en de totaalprijs. Geen verrassingen, alleen gemoedsrust.

Wat zijn de voordelen van kiezen voor ABRIC?

ABRIC biedt een scala aan mogelijkheden, of je nu een eigen woning bouwt, op zoek bent naar een betrouwbare partner voor je bouwproject, of een flexibele afwerkingsformule wilt. Ons portfolio van succesvolle projecten toont aan waarom klanten keer op keer voor ABRIC kiezen.

Koopt ABRIC ook gronden en gebouwen?

Ja, ABRIC koopt gronden en gebouwen met ontwikkelingsmogelijkheden in Vlaanderen. We zijn altijd op zoek naar nieuwe projectgronden, afbraakpanden of te (her)ontwikkelen sites.

Wat voor soort eigendommen zoekt ABRIC?

We zijn geïnteresseerd in braakliggende bouwgronden, leegstaande gebouwen en verlaten industrieterreinen in heel Vlaanderen. We geven deze graag een nieuwe, duurzame bestemming met respect voor de omgeving.

Kan ik een tip geven over een mogelijke ontwikkelingsgrond?

Ja, we voorzien zeer aantrekkelijke premies voor tipgevers die ons informeren over mogelijks ontwikkelbare gronden of afbraakpanden, zelfs als deze eigendom zijn van familie, vrienden of derden.

Hoe kan ik ABRIC informeren over een projectgrond of pand?

Je kunt ons een bericht sturen via het contactformulier op onze website of een e-mail sturen naar gronden@abric.be. We maken dan snel en vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe kan ik contact opnemen met ABRIC?

Je kunt hier contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek. Bezoek onze showroom of neem contact met ons op om meer te weten te komen over hoe we je kunnen helpen je dromen werkelijkheid te maken.

bottom of page