Open bebouwing (OB)

villa06_300x200.jpg

Villa 6

Ruime moderne 4-gevelwoning met dubbele geïntegreerde garage, voorzien van 4 slaapkamers en een 30° schilddak.  Mogelijkheid tot het vergroten of verkleinen van het gelijkvloers en/of de verdieping. Het uitzicht kan u tevens naar uw smaak wijzigen.
villa05m_300x200.jpg

Villa 5 modern

Ruime 4-gevelwoning met geïntegreerde garage, 4 ruime slaapkamers en voorzien van een 30° schilddak.  Mogelijkheid tot het vergroten of verkleinen van het gelijkvloers en/of de verdieping. Het uitzicht kan u tevens naar uw smaak wijzigen.
villa05_300x200.jpg

Villa 5 basis

Een compactere versie van de Villa 5 maar nog steeds voorzien van 4 slaapkamers.  Mogelijkheid tot het vergroten of verkleinen van het gelijkvloers en/of de verdieping. Het uitzicht kan u tevens naar uw smaak wijzigen.
villa04_300x200.jpg

Villa 4

Moderne 4-gevelwoning met ingebouwde garage en voorzien van 3 slaapkamers.  Mogelijkheid tot het vergroten of verkleinen van het gelijkvloers en/of de verdieping. Het uitzicht kan u tevens naar uw smaak wijzigen.

notaris_300x200.jpg

OB notaris

4 –gevelwoning in traditionele pastorijstijl met geïntegreerde garage, 45° dak en voorzien van zolder.  Mogelijkheid tot het vergroten of verkleinen van het gelijkvloers en/of de verdieping. Het uitzicht kan u tevens naar uw smaak wijzigen.

kubus_300x200.jpg

OB kubus

Vrijstaande woning met plat dak in moderne uitvoering, voorzien van 3 slaapkamers.  Mogelijkheid tot het vergroten of verkleinen van het gelijkvloers en/of de verdieping. Het uitzicht kan u tevens naar uw smaak wijzigen.

project-vrouw.jpg

OB 7x8

Vrijstaande woning  met plat dak, voorzien van 3 slaapkamers, compactere afmetingen dan de OB kubus.  Mogelijkheid tot het vergroten of verkleinen van het gelijkvloers en/of de verdieping. Het uitzicht kan u tevens naar uw smaak wijzigen.

project-vrouw.jpg

Villa 1 modern

Compactere versie van de Villa 3. Deze 4-gevelwoning met geïntegreerd garage en voorzien van 3 slaapkamers en dressing.  Mogelijkheid tot het vergroten en verkleinen van het gelijkvloers en verdieping samen. Het uitzicht kan u tevens naar uw smaak wijzigen.
project-vrouw.jpg

OB Piramide

4-gevelwoning met moderne uitstraling, 3 slaapkamers en voorzien van 30° schilddak.  Mogelijkheid tot het vergroten of verkleinen van het gelijkvloers en/of de verdieping. Het uitzicht kan u tevens naar uw smaak wijzigen

project-vrouw.jpg

V5 eco

Ruime moderne 4- gevelwoning met geïntegreerde garage , 3 ruime slaapkamers en voorzien van 30° schilddak.  Mogelijkheid tot het vergroten of verkleinen van het gelijkvloers en/of de verdieping. Het uitzicht kan u tevens naar uw smaak wijzigen

project-vrouw.jpg

OB kubus 8,5x9 met en zonder uitsprong

Moderne ruime 4-gevelwoning met geïntegreerde garage, voorzien van 3 slaapkamers met plat-dak afwerking.  Mogelijkheid tot het vergroten of verkleinen van het gelijkvloers en/of de verdieping. Het uitzicht kan u tevens naar uw smaak wijzigen.

project-vrouw.jpg

OB 6,5 x 8

Compactere versie van de typewoning OB kubus excl. ingebouwde garage.  Mogelijkheid tot het vergroten of verkleinen van het gelijkvloers en/of de verdieping. Het uitzicht kan u tevens naar uw smaak wijzigen.