top of page

Abric uw efficiënte bouwpartner

 

Abric staat voor:

  • Een professionele aanpak waar kwaliteit bovenaan staat

  • Duidelijke afspraken inzake bouwtermijn en totaalprijs

  • Een dynamisch team dat op persoonlijke wijze communiceert, adviseert en begeleidt

 

Het bouwen van een eigen woning is één van de meest ingrijpende beslissingen in een mensenleven. Bij Abric streven wij ernaar om dit proces van begin tot eind zo aangenaam en stressvrij mogelijk te maken.

Daarom biedt onze toonzaal een ruime assortiment aan afwerkingsmogelijkheden, staan wij bij met vakkundig en persoonlijke advies op maat en berekenen we - om verrassingen te vermijden - op voorhand de totale kostprijs van het project. Ook inzake de algemene administratieve rompslomp tijdens de werken hoeft u zich als klant geen zorgen te maken.

 

Tot slot staat Abric uiteraard ook garant voor woningen die worden opgetrokken in de meest kwalitatieve materialen, volgens de beste bouwmethodes en welke volledig voldoen aan de huidige energieprestatieregelgeving.

Een waaier aan mogelijkheden

 

Begint u aan een woonproject? Heeft u een bouwperceel en zoekt u een betrouwbare partner? Zoekt u een betaalbare woning die voldoet aan al uw wensen? Realiseert u de ruwbouw, water- en winddichtheid en de afwerking zelf? Of bent u op zoek naar een flexibele afwerkingsformule?
U bent bij Abric steeds aan het juiste adres.

Nog vragen? Interesse in een samenwerking? Dan nodigen wij u graag uit om - kosteloos en vrijblijvend - langs te komen in onze toonzaal of ons te contacteren (klik hier voor onze coördinaten).

bottom of page